Rabia

Mooie jurkjes en haarbandjes. Kwalitatief ook goed. Communicatie kan echt wel een stuk beter. De spullen zouden op dinsdag geleverd worden. Vervolgens krijg ik op dinsdag (!) een mail dat dat toch niet lukt, omdat ze het niet compleet konden leveren. Ik had twee bestellingen geplaatst en die zouden ze het liefst in 1 doos doen, omdat ze zich niet de verzendkosten konden permitteren van 2 dozen (terwijl ze dus wel adverteren met: vanaf x bedrag gratis verzending. Doe dat dan niet denk ik dan) . Gebeld en afspraken gemaakt, dat het dan maandag die die week erop op de bus zou gaan. Krijg ik maandagavond (!) een bericht dat ook niet is gebeurd omdat er contact is geweest met de fabriek en dat het woensdag wordt verstuurd. Donderdag had ik de spullen dan ook daadwerkelijk in huis.

Mooie spullen

Reactie Dottig.com:

Beste klant,
Wij proberen zo goed mogelijk te communiceren. Maar kennelijk is dat bij u niet gelukt. Dat vinden wij erg jammer. Wij hebben op donderdag een mail aan u gestuurd met de mededeling dat niet alle bestelde kleding verstuurd kon worden en die met onze eerstvolgende vracht zou arriveren. Daarbij hebben wij de vraag gesteld of u daar nog op kon wachten, of dat het dan te laat zou zijn. U kon wachten en dat vonden wij fijn, want wij versturen graag alles in een keer als dat mogelijk is. Wij kijken natuurlijk naar efficiëntie. Wij gaven aan dat u het uiterlijk de donderdag erop binnen zou hebben. En wij hebben ons daar aan gehouden. Wij hebben er ook nog een bevestigings-email over gestuurd, de maandag er voor. Dus in onze beleving is alles gegaan zoals afgesproken. Gr. team Dottig

Score voor Dottig.com: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: