Zeer slechte service. Bestelde haarbandje kwam in de verkeerde kleur, goede kleur zou pas 2 maanden later binnenkomen! Aan mij de vraag wat ik wilde, verkeerde kleur of late levering 2 maanden later! Toen ik aangaf dat ik het allebei wilde, maar wel met een korting gezien hun fout kreeg ik een kortaf mailtje dat ik kon annuleren of later afsturen, geen korting. Terwijl ik ook al 4 weken op deze bestelling aan het wachten was. Super slechte service, zal er niks meer bestellen en het ook niemand aanraden.
Geen.
Reactie Dottig.com:
Beste klant,
De haarband die u bestelde was niet binnen gekomen in ivoor maar in zilver. Het blijft mensenwerk. Wij hebben u vriendelijk gevraagd of u deze kleur wilde ontvangen. Het bleek voor een fotoshoot over 5 weken, dus wij hadden ook annuleren voorgesteld omdat u dan nog alle tijd heeft om elders een geschikt haarbandje te vinden. Daarnaast zouden wij ook al een ander haarbandje in ivoor afsturen en zijn er nog veel meer andere haarbandjes in onze shop in de kleur ivoor. Maar wij konden weinig goed doen, hadden wij het idee. U wilde een fikse korting, waar wij niet in mee gingen. Dus bent u nu boos en plaatst een slechte review. Dat mag. Wij laten ons niet intimideren. U wilde het wel laten afsturen, dus kennelijk vond u het dan wel goed genoeg voor de fotoshoot.
De bestelde haarband zou pas later hier weer zijn, omdat wij straks een maand dicht gaan ivm zomerreces. Jammer dat het zo is gelopen.
Gr. Team Dottig