Beoordeling Dottig
Positief: Mooie kleding. Negatief: Trage levering & jurkje kwam kapot aan. Traag email contact. Jurkje terug gestuurd, en wacht nu op een nieuw jurkje, geld van de verzending retour etc. Wachten, wachten, wachten en maar hopen dat het goed komt.
Reactie Dottig.com:
Wij snappen helaas deze negatieve reactie niet? Er is op maandagmiddag 30 maart besteld en wij hebben op donderdag 2 april verstuurd. Dat is bij ons binnen 5 werkdagen. Dus geen vertraging. Vervolgens op vrijdag 3 april vernomen, dat er een klein gaatje onder de oksel zit. Dezelfde dag hebben wij nog een mail terug gestuurd, dat wij dat vervelend vinden. Het jurkje retour gestuurd kan worden voor ruiling en wij de verzendkosten daarvoor zullen terug betalen. Wat is er mis aan deze dienstverlening? Vervolgens duurt het van jou kant lang, voordat het jurkje retour komt. Dat duurt bijna 1 week. Dan is het flauw, om aan te geven dat wij traag zijn. Wij vinden het vervelend dat dit gaatje er doorheen is geslopen, maar hebben naar onze mening adequaat gehandeld.