Jurkje
9 april was mijn dochter jarig en ik wilde graag een feestelijk jurkje. Deze had ik gevonden bij Dottig. Via de mail kreeg ik bericht dat deze niet leverbaar was, maar dat ik voor een ander jurkje moest kiezen wanneer ik een jurkje op tijd wilde hebben. Netjes dat ik deze melding binnen kreeg. Het jurkje zal precies hetzelfde zijn, alleen met ander tekstopdruk. Helaas kreeg ik een jurkje met lange mouwen binnen, terwijl ik expres met korte mouwen had besteld. Eigenlijk heb ik hier enorm om gebaald. Dat er ook 5 werk dagen levertijd op zit, vind ik ook best lang. Het jurkje was mooi, maar helaas te groot. heb dit nog snel moeten vermaken.
Reactie Dottig.com:
Wat vervelend dat er mis communicatie is geweest over lange of korte mouw. Dit is niet de bedoeling. Wij proberen zo goed mogelijk te communiceren met klanten.
De levertijd is niet lang als je bedenkt dat je kan kiezen uit meer dan 3200 artikelen en soms ook nog 4 verschillende maten. Dat moet allemaal steeds aangevuld worden. Helaas bestellen er soms klanten krap op tijd, herkenbaar, in deze drukke tijd waarin we leven, maar voor ons is het geen doen om binnen 1-2 werkdagen te leveren. Er hangen meer processen aan, voordat het de deur uit gaat. Gelukkig heeft onze grote klantenkring daar begrip voor en bestellen op tijd. Zo kunnen wij een groot assortiment bieden, tegen betaalbare prijzen.