Keurige service van Roege International

Sinds kort zijn mijn vrouw en ik verhuisd, en omdat mijn vrouw minder valide is, is het noodzaak om boven in ons huis ook een toilet te hebben, zodat zij nachts niet helemaal naar beneden hoeft. Aangezien in onze woning geen tweede toilet aanwezig is, hebben wij alle opties bekeken die mogelijk waren om er toch gebruik te kunnen maken van een toilet. Aangezien de meeste opties veel aanpassingen vergden en veel geld gingen kosten hebben wij toen besloten een toiletstoel te kopen. En wanneer je even goed de tijd neemt om op internet te zoeken en te vergelijken komt er altijd vaak weer 1 site naar voren met de beste aanbieding en service. In ons geval kwamen wij op de site van Roege International terecht. De prijs paste ons prima en de levering van de toiletstoel was echt sneller dan Overtoom. Avonds ervoor besteld en betaald via I-deal de volgende dag al voor de middag in huis. Dat noemen wij nog eens echte, goede en snelle service. Geen lange wachttijden en uit voorraad leverbaar, via die prima webshop waar je tot in de details het product kunt bekijken en vergelijken, met alle bijbehorende informatie. Van ons krijgt Roege International daarom het certificaat uitstekend in alle diensten en producten die ze aanbieden. Als wij in de toekomst nog meer hulpmiddelen nodig zouden zijn, kijken we eerst bij Roege dat is zeker. Dus wij kunnen iedereen aanraden om zaken te doen met Roege International, waar service en klantvriendelijkheid totaal samen gaan.

De heer en mevr. Oosterloo uit Hoogeveen.

Score voor Drempelhulp: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja