F.Geven

Beoordeling F.Geven Deurne

Bestelling was niet compleet; op gestuurde mail volgde geen reactie, zelf achteraan moeten bellen.
De geleverde 2 zijdige tape plakt niet aan de vloer en ook niet aan de dorpels; ook niet na grondig ontvetten.

Reactie Drempelhulpen.com:

Geachte heer Geven,
Bedankt voor uw beoordeling en bedankt dat wij hier nog even telefonisch over konden overleggen. Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor het niet reageren op de mail. We hebben de missende drempelhulp meteen verstuurd maar het niet reageren is natuurlijk niet netjes.
Verder hebben we afgesproken dat we de dubbelzijdige tape zullen crediteren en dit is inmiddels gebeurd. Na overleg zijn we er achter gekomen dat de oorzaak niet ligt bij de tape maar waarschijnlijk zijn de drempelhulpen niet goed geschuurd. Deze moeten altijd geschuurd worden om de vetlaag te verwijderen zodat de tape blijft plakken, alleen ontvetten is dan helaas niet voldoende. We zijn hier meteen mee aan de slag gegaan door de huidige voorraad goed te controleren en eventueel opnieuw te schuren om te zorgen dat dit niet weer kan gebeuren.
Ik hoop dat dit na ons telefoongesprek en de creditering van de dubbelzijdige tape ook naar uw tevredenheid is opgelost.
Margriet Wiechers
Roege International

Score voor Drempelhulp: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee