Jammer dat verzendkosten €5,95, retourkosten €5,95 en gebruik van klarna €2,95 geteld worden bij retournering omdat mijn vader van 93 de broeken niet fijn vonden zitten. Dus voor ons nooit meer. Super service dus.

Reactie DRESSYOURPARENTS:

Goedemorgen mevrouw,
Jammer dat u ons zo slecht beoordeelt en we u niet kunnen bereiken omdat u anoniem een review plaatst. We hadden onderstaande graag persoonlijk aan u uitgelegd.
In het bestelsysteem wordt in elke stap duidelijk aangegeven dat er kosten verbonden zijn aan het gebruik van achteraf betalen met Klarna. Dit omdat we niet willen dat onze klanten voor verrassingen komen te staan. We zijn zeer transparant hier in. We berekenen deze kosten omdat klanten die met Klarna betalen een extreem hoog retourpercentage hebben. Omdat we milieubewust versturen (bijvoorbeeld in doosjes waar alles precies in past zodat er niet onnodige ruimte ingenomen wordt in postbusjes en er meer pakketen tegelijk vervoerd kunnen worden) proberen we op deze manier onze klanten bewust te maken.
Verder is het zo dat uw berekening van de verzendkosten niet klopt. U betaalt een bijdrage aan de verzendkosten, maar het retourneren is gratis. Deze kosten van €7,95 zijn dus voor onze rekening.
We hebben heel veel blije en tevreden mannen die heel happyj zijn met onze broeken met elastiek rondom en vinden het jammer dat de pasvorm voor uw vader niet prettig is, dat gebeurt gelukkig bijna nooit. Voor overleg is onze klantenservice bereikbaar op 035-2400233. En per mail geven we ook graag advies.
Het team van D.Y.P

Score voor DRESSYOURPARENTS: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee