Linda

Omdat doxylamine invloed heeft op de hersenen veroorzaakt het slaperigheid en wordt daarom in diverse slaapproducten zoals droomsap gebruikt. Wat mensen zich alleen niet realiseren is dat het korte termijn geheugen mogelijk ook wordt aangetast, wat al een teken is dat droomsap niet echt goed voor je is.Het is gevaarlijk ,om de volgende dag na gebruik auto te rijden,en voor je hart is het niet goed.Het is echt gevaarlijk heb het tijd gebruikt en ben gelijk gestopt na lezen dat het slecht is .Neem nu allergie tablet en slaap daar goed op .

Welke producten heb je gekocht? (meerdere antwoorden mogelijk)

DroomSap

Zou je ons product aan anderen aanraden?

Hoe ben je bij Dromenwinkel gekomen?

Via een tip van vriend of vriendin, kennis of familielid

Reactie Dromenwinkel:

Beste Linda, dank voor uw persoonlijke review. Wat u zich waarschijnlijk zelf niet realiseert is dat de allergie tabletten die u nu neemt ook een antihistaminicum (zoals doxylamine) bevatten, en dan ook nog in een veel hogere dosis. Daar wordt u suf van, net zoals van DroomSap.Uw opmerking over aantasten van geheugen is overigens volstrekt onjuist. Het is dus niet gevaarlijk, en we waarschuwen volgens de regels over het gebruik van DroomSap. Mocht u de juiste informatie willen hebben over DroomSap neem dan contact op met onze apotheker.

Score voor Dromenwinkel: 2/5
Internet