Ik heb op zaterdag twee boeken voor mijn moeder’s 50e verjaardag de zaterdag hierna besteld die er met spoedlevering op donderdag zouden moeten zijn. Omdat ik niet helemaal zeker was of de opmaak klopte heb ik voor de optie gekozen om het boek te laten controleren. Op maandag kreeg ik feedback op mijn boek, diezelfde dag heb ik het bestand aangepast en opnieuw opgestuurd. Vervolgens krijg ik op woensdag (een dag voordat het boek geleverd zou moeten worden) te horen dat mijn bestand nog wat aangepast moet worden. Dit heb ik ook meteen gedaan en ik heb gevraagd wanneer het boek dan geleverd wordt aangezien dit de dag erna zou moeten zijn. Ik kreeg toen te horen dat dit niet meer ging lukken en dat het boek vrijdag verzonden ging worden. Het zou dus al 2 dagen later bezorgd worden maar gelukkig nog op tijd. Althans dat dacht ik. Donderdagochtend krijg ik een mail dat het pas maandagochtend verzonden kan worden en dat ik het dus 5 dagen later zou ontvangen. Op de vraag of het niet alsnog morgen verzonden kan worden en of ik het anders zaterdag op kan halen krijg ik alleen het antwoord: nee. Ik bel vervolgens naar het bedrijf en krijg alleen te horen “ik kan niet voor je doen nu” ze kunnen ook niet zien waar mijn product in het productieproces zit en waarom het dan nu zo lang moet duren. Er wordt geen enkele oplossing geboden voor dit ongemak en totaal niet met de klant meegedacht.
Ik ben echt diep teleurgesteld in de service en communicatie van dit bedrijf.
Ik ga hier niet meer bestellen en zal helaas mijn moeder geen cadeau kunnen geven zaterdag op haar 50e verjaardagsfeest.
Niks
Reactie Drukwerknodig:
Goedemiddag
Bedankt voor het achterlaten van een beoordeling.
Wat jammer om te lezen dat u een vervelende situatie heeft met uw bestelling. Ik zie dat er al mailcontact loopt, dus we pakken het contact via de mail verder op om het met u op te lossen.
Team Drukwerknodig