Mijn ervaringen met de heer Duran zijn erg plezierig. Hij heeft een groepenkast vervangen en daarmee mijn elektrische installatie veiliger gemaakt. Hij werkte snel en netjes.
De heer Duran is erg beleefd en bereid om zijn werk uit te leggen. Hij adviseert objectief en bespreekt ook de eventuele consequenties van zijn werk. Mijn verzoek om de opdek-stopcontacten te vervangen door 'platte' zou hem een leuke klus hebben opgeleverd, maar hij heeft duidelijk gemaakt wat er dan met mijn (dunne) muren zou gebeuren. Hij besprak eventuele alternatieven, maar respecteerde mijn beslissing om de stopcontacten (voorlopig) dan niet te vervangen.
Ik woon in het centrum van Utrecht en parkeren is een probleem. De heer Duran stelde daarom voor om extra vroeg te komen. Hij was dan de drukte voor, en omgekeerd: hij zou geen overlast veroorzaken met zijn bedrijfsauto voor de deur.
De heer Duran is goed bereikbaar via mail en telefoon. Als hij niet bereikbaar is, dan krijg je daar een app-je over. En hij belt daarna snel terug.
De heer Duran adviseert objectief en zonder commercieel opportunisme. Een verademing na alle professionals die altijd meer willen doen dan ik nodig vind!
Geen verbeterpunten.
Reactie Duran ElektroTechnisch Bedrijf:
Beste mevrouw Sterk,
Hartelijk dank voor uw opdracht.
Met vriendelijke groeten,
Duran Elektrotechnisch Bedrijf