DWCPRINT

2008 beoordelingen

Reactiesnelheid (chat, mail en telefoon)
Informatie over het verloop van je order
Kwaliteit van het drukwerk
Hoeveel sterren geef je DWCPRINT?
Snelheid van levering

Van Liere Media/Gert Jan Schaap

Mijn ervaring met dit bedrijf was in eerste instantie goed (in het offertestadium).
In het orderstadium is de samenwerking ook goed verlopen, maar uiteindelijk is één deel van de oplage niet op de afgesproken datum afgeleverd waardoor we een slechte beurt bij onze klant hebben gemaakt. Deze weigert vervolgens te betalen voor de te laat geleverde artikelen.
Zelf heb ik nog geen exemplaar van het drukwerk ontvangen. Klant betwijfelt of het juiste materiaal is gebruikt, want het voelt slap aan. Kortom, deze order kost ons geld en imago.

Reactie DWCPRINT:

Beste heer Schaap,
Buiten het feit dat wij het erg vervelend vinden dat u niet tevreden bent wil ik graag nog wel een ander toelichten. Het ging om een order waar normaliter 3 werkdagen voor stond, echter hebben wij de afspraak gemaakt dit iets te versnellen en het drukwerk op donderdag te versturen. Uiteindelijk hebben wij woensdagmiddag de definitieve order en de drukbestanden ontvangen, waarna donderdagochtend de afleveradressen werden doorgestuurd.
Ondanks dat deze productie om technische redenen lastig is om te versnellen hebben wij er alles aan gedaan om dit donderdag te versturen. Dat is uiteindelijk ook keurig gebeurd, echter heeft DHL het pakket op vrijdag bij één van de vier adressen niet afgeleverd. Waarom is niet duidelijk, echter is de kans groot dat op dit adres niemand aanwezig was toen het pakket werd aangeboden. De DHL kan hier echter geen duidelijkheid over verschaffen.
Omdat het drukwerk keurig is geproduceerd volgens opdracht en binnen de gestelde productietijd, waarbij wij maximale inspanningen hebben verricht om het op tijd te leveren hebben wij besloten hierin dan ook niet te compenseren. Als wij het zelf niet op tijd hadden geproduceerd was dit uiteraard een ander verhaal geweest.

Score voor DWCPRINT: 2/5
Zou je DWCPRINT aanbevelen? Nee