Petra Ligthart

Goeie deal

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb bij e-bikez vier fietsen besteld voor diverse familieleden. Het is heel prettig zaken doen met dit bedrijf. Zakelijk in de voorwaarden, persoonlijk in de klantbenadering.
Bij de testritjes rijdt er iemand met je mee om je wegwijs te maken in het electrische fietsen. Heel handig om de eerste rit zonder kleerscheuren door te komen en ook prettig omdat je je fietsende voort van alles afvraagt. Die vragen kan je dus meteen stellen en hoef je niet te onthouden.

Het bedrijf levert vlot, aan huis en stelt ter plekke je fiets af op de juiste hoogte.

Maar het belangrijkste natuurlijk is de fiets zelf. Wij, niet-auto-bezitters, hebben onze actieradius allemaal flink uitgebreid. Op de turbostand rijd ik 28 kilometer per uur. De accu is ruim voldoende voor de dagritten die ik maak in het weekend of tijdens de vakantie: tussen de 65 en 100 kilometer. ( de 120 kilometer haal ik niet, want ik ben nogal een luie fietser die voor een stevige trapondersteuning gaat). Ik heb gekozen voor de Spark de Luxe. Deze reageert als een normale fiets, maar kost natuurlijk veel minder kracht dan je gewend bent.
Ik heb ook de goedkopere fiets geprobeerd: ook super, als je je benen gewoon rond laat gaan blijft hij gang maken. Hoef je geen kracht voor te zetten. Op de korte afstand kost het iets meer vaardigheid omdat die als het ware aanslaat: voelt in het begin alsof de fiets er een beetje met je vandoor gaat.
Mijn zussen en ik gebruiken de fiets allemaal op een andere manier. De een doet er alles op, de ander fietst voornamelijk naar haar werk en ik gebruik hem als vrijetijdstransportmiddel.

Wij zijn allemaal helemaal verkocht. E-bikez verkoopt prima fietsen in deze prijsklasse. Ik kan ze niet vergelijken met de hele dure merken want die heb ik niet eens geprobeerd. Ik zocht een hele goed fiets voor een redelijke prijs. En die heb ik nu! Ben er heel blij mee

Score voor E-bikez.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: