Dl Jansen

Lekkere fiets maar batterij is snel leeg

Beschrijf hier uw ervaring

Na dat jullie bij me thuis waren geweest heb ik gekozen voor de e-bikez. The one .Ik had hiervoor een sparta en veel problemen mee gehad. Na wat gevraag bij de monteur van fietsned over gestapt en gelukkig mn andere fiets weer terug gegeven en mn geld terug gekregen. Hij fiets heel heel lekker maar de batterij is niet zo.. Kan er zn 50 kilometer mee fietsen en de kracht is er al snel uit. Dat ik met een volle accu 25 km p-u kan rijden maar dat wordt steeds minder. Of heb ik een slechte accu? Ik heb hem opgeladen zoals jullie zeiden maar de 60 km haal ik niet. Ik heb hem wel gekocht mede door dat hij zn groot bereik had.

Reactie E-bikez.nl:

Bedankt voor het delen van uw ervaring.
Fijn dat u de Spark ONE heel lekker vind fietsen!
De actieradius is afhankelijk van een aantal factoren, zoals: ondersteuning-niveau , gewicht rijder, temperatuur, rijgedrag (eigen kracht, remmen, welke versnelling etc.), hellingen etc.
Gemiddeld in de hoogste ondersteuning te fietsen (25km/uur) ligt de actieradius rond de 60 km. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor gemiddelde ondersteuning (stand 3) is de actieradius veel hoger. Er is zeker een significant verschil in de actieradius in herfst en winter t.o.v. de lente en de zomer. En de factoren hierboven hebben daar zeker ook effect op.
Als u twijfelt over de accu neem dan gerust even telefonisch contact met ons op (030 268 20 10).
E-bikez

Score voor E-bikez.nl: 4/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Aangekocht product: