Erik barsingerhorn

Wij dachten 2 passen aangevraagd te hebben, dit blijken dus 2 abonnementen te zijn en met de 2e pas kan je niet de stekker los maken als met de eerste pas de laadsessie gestart is... Slecht of niet goed uitgedacht zegt u het maar.

Reactie E-Flux by Road:

Beste Erik,
Bedankt voor de feedback. Wat vervelend om dit te horen. Wellicht is dit niet duidelijk omschreven of je bent niet goed geïnformeerd. Excuses hiervoor. Graag licht ik toe waarom dit niet mogelijk is.
Alle laadpassen die worden uitgegeven zijn voorzien van een uniek ID. Dit is om ervoor te zorgen dat iedere laadsessie geregistreerd wordt op de juiste laadpas, daarnaast zorg je er zo ook voor dat de laadsessie alleen gestopt kan worden met de laadpas waarmee de laadsessie begonnen is. De laadpaal staat het alleen toe om een laadsessie te stoppen met dezelfde laadpas als waar de laadsessie mee begonnen is.
Sommige laadpaalbeheerders hebben hiervoor een oplossing bedacht, net als wij op de laadpunten die wij beheren. Wij kunnen bij laadpalen instellen dat de kabel ontgrendeld wordt als deze aan auto zijde ontkoppeld wordt, met je autosleutel.
Doordat elke pas een uniek ID heeft is ook elke pas voorzien van een eigen abonnement.
Paul Rikumahu
Customer Support Manager