E-flux is een ambtelijk bedrijf, langzaam in het (niet) oplossen van facturatie en snel in het dubbel factureren van laadsessies. Het is een drama, slecht, geen oplossingsgerichte organisatie. Het probleem wordt makkelijk bij de gebruiker gelegd en de omgekeerde bewijslast wordt bij voorkeur gebruikt in plaats van de klant te ontlasten en de zelf veroorzaakte problemen netjes op te lossen. Dan is men zooooo langzaam dat, indien de onjuist opgestelde (in dispuut gestelde) factuur niet tijdig wordt betaald, men met droge ogen gewoon een eur 12,50 extra doorbelast. Schandalig. Ik raad iedereen aan om snel aan dit bedrijf voorbij te gaan, het is een en al gepruts wat de klok slaat. Ze zijn ook nog eens duurder dan de meeste andere aanbieders.
Reactie E-Flux by Road:
Hi Wilco,
We vinden het ontzettend vervelend om te horen dat je een nare ervaring hebt rondom de facturatie van jouw laadsessies.
Ik ben even in jouw case gedoken en zie inderdaad dat er wat mis was gegaan met de facturatie waarover jij contact hebt opgenomen. Mijn collega heeft je vervolgens gevraagd het officiële proces hiervoor te volgen door een formulier in te vullen. Ook die is bij ons binnengekomen. Vervolgens heeft mijn collega die verantwoordelijk is voor deze zaken contact met jou opgenomen, maar geen reactie mogen ontvangen ondanks het meermaals hierop wijzen van een ander collega.
We begrijpen dat het voor jou belangrijk is om juiste facturen te krijgen en te betalen en dat het vervelend is als dit niet zo is. Zo is het voor ons ook belangrijk dit op de juiste manier op te lossen waarbij onze administratie kloppend blijft om verdere fouten te voorkomen. Daarom moet ook het officiële proces gevolgd worden en helaas is dat nu niet gebeurd.
We horen het graag als we nog wat voor je kunnen betekenen!
Kirsten van den Brink
Team E-Flux by Road