Mijn eerste ervaring met een E-flux laadpaal, aan de Binnenweg 12 te Paasloo : Geladen 4.2 kWh, af te rekenen: € 4.55. Lijkt mij heel veel geld. Of heeft E-flux daar niets mee van doen ? Vooralsnog 1 ster
Reactie E-Flux by Road:
Hi,
Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je de laadkosten als hoog hebt ervaren. Laadpaal eigenaren krijgen de kans om zelf hun kWh tarief in te stellen. Ook kunnen zij een starttarief in rekening brengen.
Ik ben even in het dashboard gedoken en heb daaruit kunnen opmaken dat de laadpaal aan de binnenweg 12 in Paasloo een kWh tarief van €0,70 hanteert. Daar bovenop werkt deze laadpaal met een starttarief van €1,21. Deze tarieven zijn ingesteld door de laadpaal eigenaar, hier hebben wij dus geen invloed op. Naast de laadkosten die zijn ingesteld door laadpaal eigenaar rekent E-Flux €0,32 standaard laadkosten per laadsessie. Voordat je een laadsessie start kun je altijd de tarieven in de app checken om in het vervolg een situatie als deze te voorkomen. Ik hoop je zo voldoende te hebben geïnformeerd over de samenstelling van jouw laadkosten aan de binnenweg 12 in Paasloo.
Vriendelijke groet,
Sjoerd