Niels

Waardeloze service. Account aangemaakt om zakelijk te verrekenen met een Wallbox. Mooi dat ze dit technisch mogelijk hebben gemaakt, maar wat een dramatische service. Het koppelen ging allemaal goed, maar het probleem kwam toen ik de laadpas weer ontkoppeld wou hebben van de laadpaal. Aangezien mijn partner inmiddels ook een auto gekocht had moest de laadpaal niet langer aan 1 pasje gekoppeld zijn, maar moest ik een nieuwe paal installeren. Je zou zeggen dat dit geen probleem moet zijn, immers konden ze het ook zonder problemen koppelen. Het lijkt me dat de oude paal gewoon ontkoppeld kan worden. En je vervolgens een nieuwe laadpaal aan het account kan koppelen.

Echter wordt je van het kastje naar de muur gestuurd, via Whatsapp geven ze aan dat ze dit kunnen doen als je even het laadpaalnummer stuurt. Vervolgens geeft een andere medewerker aan dat je maar een formulier in moet vullen. Na het invullen van het formulier krijg je van de klantenservice te horen dat ze dit niet kunnen, en dat je maar gewoon het hele account moet opzeggen. Vervolgens zeg je het account op en krijg je de factuur voor nog 1,5 jaar abonnement kosten. Ik want ja, je hebt nu minder dan 2 jaar een account gehad. Met als gevolg dat ik nu voor een nieuwe laadpaal dus weer een nieuw account moet maken, en daar weer een maandelijkse fee voor moet gaan betalen bovenop het abonnementsgeld wat voor het oude account is betaald. Wat een waardeloze service.

Score voor E-Flux by Road: 0.5/5
Zou je E-Flux aanbevelen? Nee