Dezelfde werkdag actie (bij indienen voor 16:00 uur)
Resultaat
Online portal
Softwell
Als een klant niet betaalt en gewoon niet reageert, dan heb je op een gegeven moment gewoon geen keuze meer. Na maanden van coulance ga je dan kijken, wat voor opties heb ik? Ik heb zelf niet de tijd en mogelijkheden om daar elk moment achteraan te gaan. Dus ik besloot de zaak uit handen te geven en het neer te leggen bij een partij die meer kennis en ervaring heeft. Toen heb ik gezocht naar mogelijke incassobureaus. Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden. e-Legal incasso advocaten schept wel duidelijkheid. Voor, tijdens en na afloop van de behandeling van een incasso is duidelijk waar je staat. Dat vind ik erg belangrijk. Het voordeel is verder dat bij e-Legal de juridische zaken ook afgehandeld kunnen worden, in het geval dat het nodig is.
Het uit handen geven van een incasso blijft een lastige situatie, zeker omdat voor mij klantenrelaties heel belangrijk zijn. Het is dan ook lastig om de juiste balans daarin te vinden. e-Legal incasso advocaten snapt dit en heeft voor de juiste balans en weg gekozen om de incasso te behandelen. Uiteindelijk heeft dit tot het gewenste resultaat geleid.
Mijn ervaring met e-Legal is dan ook positief en ik kan e-Legal aanraden aan ondernemers die in dezelfde situatie zitten, op het moment dat je te maken hebt met onbetaalde rekeningen. Specifiek voor die situaties waarin het lastig is om er zelf nog een vinger achter te krijgen, dan is e-Legal een goede partij om een incasso aan over te laten.