WAUW, wat ben ik goed geholpen door e-Legal!! Het online systeem is makkelijk en begrijpelijk (en zó aangemaakt), telefonisch zijn ze goed te bereiken, via de email ook. Je wordt heel prettig te woord gestaan. Dezelfde dag nog werd er al direct gehandeld en met een paar dagen had ik mijn geld eigenlijk al. Met de wettelijke rente er bovenop (factuur stond 12 weken open). Geen omkijken naar! Drie dagen later werd het bedrijf failliet verklaard, dus ik had e-Legal precies op tijd ingeschakeld. Dat is ook mijn tip: blijft niet twijfelen en vertrouwen op een goede afloop, als je er een raar gevoel over hebt. Ik heb in 25 jaar nog nooit eerder een factuur uit handen hoeven geven, maar deze ene keer had ik het bij het goede eind en ben ik blij dat ik de advocaten van e-Legal gekozen heb! Ik hoop niet dat het nog eens nodig zal zijn natuurlijk, maar anders kom ik hier zeker weer terug.
Alles! De website is duidelijk en helder uitgelegd, het portalsysteem is superhandig, telefonisch wordt je prettig geholpen (en überhaupt snel te woord gestaan door een mens!), er wordt duidelijke taal gebruikt. De communicaties zijn snel en helder. Gewoon helemaal top!!!