EasyStuc biedt vanaf het begin helderheid: wat doen we, hoe doen we het en tegen welke prijs doen we het. Dat vonden wij erg prettig, je weet waar je aan toe bent. De helderheid van het werken met een (redelijke) vastgestelde totaalprijs geeft rust.
Zowel Eric als de behangers en schilders zijn prettig in de omgang, werken enorm hard en willen het allerbeste voor je huis.
Qua planning denkt EasyStuc erg goed mee, naar de afgesproken deadline werd echt toegewerkt en er werd doorgewerkt totdat het op tijd af was. Heel fijn!
Qua zicht en gevoel in de woning was het werk van EasyStuc echt een metamorfose. Binnen een paar dagen heb je strakke wanden in de door jou gekozen kleur. Je bouwkeet wordt een woning.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zijn blij dat we EasyStuc hebben gekozen voor het afwerken van de wanden van onze eerste eigen woning. We doen het zo weer!
Helderheid; zowel in offerte als in planning als in communicatie.
Snelheid: in werken,
Flexibiliteit: wij zijn twee keer van kleuren veranderd, dit was geen probleem. Daarnaast kwam de planning van onze bouwer pas laat door, en hierop heeft EasyStuc zich goed aangepast.