Wij hebben een goede ervaring met Easy Stuc. De mensen die daar werken zijn echte vakmensen. Ze werken hard, netjes en snel, gebruiken goede materialen. Ook zijn ze klantgericht en erg behulpzaam. Wat wij ook heel fijn vonden is dat ze met ons meedachten. Ook is het geen probleem als je een last-minute wijziging hebt aan je wanden. Ik wilde bijv. de zolder en een extra kamer beplakt en gesaust hebben en een paar kleuren extra aan de wanden. Easy Stuc kan alles voor je regelen ook de kleuren die je op de wanden wilt hebben. Ik heb bijv. Het huismerk van de Gamma. De mannen van Easy stuc zijn net 1dag weg en onze buren, vrienden en familie vinden de wanden echt mooi afgewerkt. Renovlies lijkt echt op stuc werk!
In het kort: Easy Stuc werkt met goede materialen. Werken met echte vakmensen. Kwaliteit staat bij hun hoog in het vaandel en in prijs/kwaliteit verhouding goed betaalbaar. De offerte die je krijgt is ook wat je betaald. Geen extra verrassende kosten. Kortom, wij zijn zeer tevreden over Easy-Stuc met onze complimenten aan Eric, Sem, Wim en Michel.
Wij zullen jullie zeker aanraden in onze omgeving.
Kwaliteit, Klantgericht, vriendelijk, behulpzaam, netjes, vriendelijk, betaalbaar.