In onze nieuwbouwwoning heeft Easy-Stuc de gehele muurafwerking verzorgd. Het ging in deze om plus minus 260m2. Voordat ik een bezoek bracht aan de showroom te Renkum hadden wij de werkzaamheden, verricht door Easy-Stuc, al bij een kennis bekeken. Deze kennis was zeer enthousiast over Easy-Stuc. Vervolgens een offerte opgevraagd en binnen enkele dagen kregen wij keurig een uitgebreide offerte. Daarna ben ik bij Eric in de showroom geweest om de mogelijkheden, wensen en eventuele bijkomende kosten te bespreken. Eric heeft ons hierin goed geadviseerd! Wij hebben toen ook besloten om de muurafwerking over te laten aan Easy-Stuc waar we totaal GEEN spijt van hebben! Met meerdere mensen is hard gewerkt om de woning binnen de afgesproken tijd op te leveren. Na 'oplevering' constateerde wij nog wel een aantal kleine oneffenheden. Hierover hebben wij vervolgens contact gezocht met Eric en dit zou op korte termijn worden opgelost, wat ook keurig is nagekomen. Het eindresultaat is top! Het was ook erg prettig dat de muren ook door Easy-Stuc werden gesausd, dit scheelt een heleboel tijd en werk. Easy-Stuc is echt een aanrader!
Duidelijke communicatie, nette en vriendelijke 'werknemers', nette prijs etc. etc.