Slecht, geen antwoorden op mijn vragen
Reactie Easy2Send.nl:
Beste Jos,
Bedankt voor uw review. Wij begrijpen echter niet de reden van uw beoordeling. U heeft een bod uitgebracht op een kavel bij een veilinghuis. Echter, na het uitbrengen van dit bod heeft u verzuimd de goederen binnen de vastgestelde periode, zoals vermeld in de voorwaarden van het veilinghuis, af te halen. In deze voorwaarden staat expliciet vermeld dat indien er geen contact wordt opgenomen binnen deze periode, het veilinghuis gerechtigd is de goederen door te verkopen of te vernietigen.
Vanwege beperkte opslagruimte heeft het veilinghuis ons verzocht om de goederen tijdelijk op te slaan in ons magazijn. Na het verstrijken van de afhaaltermijn hebben wij gedurende meerdere weken uw kavel bewaard in onze loods en hebben wij herhaaldelijk contact met u opgenomen om u te informeren dat uw kavel nog bij ons stond. Tevens hebben wij diverse opties voorgesteld om dit probleem op te lossen. Gedurende deze periode hebben wij echter geen enkele reactie van uw kant mogen ontvangen.
Zowel het veilinghuis als Easy2send hebben zich zeer toegeeflijk opgesteld door u meerdere maanden de gelegenheid te geven om de goederen alsnog af te halen of om het transport te regelen via Easy2send of een externe partij. Uiteindelijk heeft u aangegeven af te zien van de aankoop, waarna wij genoodzaakt waren om de gemaakte kosten conform de voorwaarden van het veilinghuis aan u door te belasten.
Easy2send.nl