EasyRent

Herman Boer

Een zeer snelle korte aflevering, even om de auto heen lopen, akkoord geven, hier de sleutel. Vraag van mij:is er geen tankpas, geen idee moet je even bellen ik ben er alleen om af te leveren.
Bel met Easyrent over tankpas, nee klopt die wordt pas afgegeven als contract is getekend, zal waarschijnlijk morgen worden bezorgd via de post. Antwoord ik ga morgenochtend vroeg op vakantie met de auto reactie dat ik e.e.a. maar moet declareren.
Na vakantie tankpas geactiveerd, kan er mee tanken in nederland, buitenland, nog, niet bekend net als het betalen van de tol is Frankrijk.Wasstraat geprobeerd lukt niet,ook weer voorgeschoten. Zover ik weet kan ik ook niet aan de laadpaal omdat de tankpas niet contactloos is en allee met magneetstrippen werkt. Gebeld met Easyrent, konden me geen antwoord geven omdat de tankpas niet via Easyrent is aangevraagd?
Conclusie, ik heb 1 keer in Nederland kunnen tanken met de pas, nog niet 1 keer de auto aan de laadpaal kunnen zetten omdat dat niet werkt en ongeveer € 450,= voorgeschoten, brandstof en tol.
Declareren lukt niet via MTC app omdat het voor mij niet is toegestaan om buitenlandse declaraties op te voeren.

Score voor EasyRent: 2.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Evaluatie dienstverlening