Marleen Bastiaansen

Eazzy

Dat auto's verplaatst worden begrijp ik. Wat ik als niet prettig heb ervaren is dat op mijn vraag waar mijn auto was weggezet het antwoord was, dat ik dat zelf maar uit moest zoeken, "want ons terrein is niet zo groot, dus zo moeilijk kan het niet zijn". Bleek dat hij om de hoek in de uiterste punt achter op het terrein ingesloten tussen andere auto's stond. Ik kon er niet uit en heb moeten wachten totdat de eigenaar van de auto achter me aankwam en wegreed voordat ik kon vertrekken. Het waren gelukkig maar 10 minuten, dus viel het mee, maar deze ervaring staat wel in schril contrast met de service die ik van EazzyPark in het verleden gewend was, waarbij mijn auto voorgereden werd (als ik op dat moment de enige was die kwam ophalen) en/of vertrekklaar was weggezet (als er meerdere mensen hun auto kwamen ophalen). Deze ervaring, samen met het feit dat de valet service ten opzichte van een paar jaar terug verder verwijderd is van de vertrekhal, maakt dat ik nu geen 5 sterren oordeel geef.

Score voor EazzyPark: 4/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Ja
Heeft u extra producten geboekt: