Jansma

Ik vond het erg makkelijk om hier de auto te parkeren en de prijs is uitstekend, vooral voor hoe dicht ze bij de ingang van het vliegveld zitten. in de verbeterpunten heb ik een tip genoteerd over het wat vriendelijker afhandelen van klantenservice, maar omdat ik al met al tewoord ben gestaan, excuses heb ontvangen en dat mijn auto alsnog binnen een halfuur na aankomst klaarstond geef ik een neutrale beoordeling maar raad ik eazzypark toch enigszins aan.

Ik had een klacht, er is iets misgegaan over mijn aankomsttijd en dag. Ik kreeg het gevoel dat ze medewerker ter plaatse mij hiervan de schuld probeerde te geven (achteraf bleek ik 3 keer een melding heb ontvangen over het parkeren waarop elke keer een andere datum en tijd stond, op de bevestiging stond daadwerkelijk mijn aankomstdatum + vluchtnummer correct). Uiteindelijk na wat gesteggel op de mail heb ik contact gehad met de klantenservice. Ookal vond ik het niet van jewelste gaan, er is aan mij excuses en compensatie aangeboden, dus het fout lopen is erkend door Eazzypark.

Kortom, een foutje kan gebeuren, ik had graag gezien dat er iets vriendelijker mee omgegaan word. want ondanks dat ik iets langer op de auto moest wachten (een halfuur) is het alsnog hartstikke gemakkelijk.

Score voor EazzyPark: 2.5/5
Beveelt u dit bedrijf aan? Ja
Heeft u extra producten geboekt: