Belachelijke service en ook ik heb pas achteraf naar reviews gezocht en ja hoor onzin service. Mijn pakketje werd opgestuurd naar een verkeerd huisnummer. Ze hadden het huisnummer en bus nummer aan elkaar gezet. Eenmaal toen ik belde met het probleem zou dit de fout zijn van Post NL onzin natuurlijk want zij maken die bon op maargoed. Als advies werd mij gegeven dat het pakketje toch retour gestuurd zou worden als ze zien dat het niet klopt en ik dus maar opnieuw moet bestellen. Ik met mijn kop dit opnieuw besteld met als gevolg dat de retour kosten van het andere pakket voor mij zullen zijn? Ik als klant moet dus betalen voor een fout die gemaakt is tussen deze verschrikkelijke winkel en Post NL? Ik heb bovendien ook zelf mogen bellen naar Post NL om te kijken waar het fout is gegaan waarop Post NL zegt raar normaal moet de verkoper contact met ons opnemen. Nadien vraag ik of zij dan de 2de bestelling kunnen annuleren die nog niet eens 10min geleden gebeurt is zodat ik gewoon afwacht op het vorig pakketje. Dit zou ook niet kunnen.. Kortom NOOIT BESTELLEN HIER!!!
Reactie Eddy's:
Beste Ahlam, bedankt voor deze reactie en wat jammer om te lezen dat je het zo ervaart en het mis is gegaan met je bestelling.
We hebben uiteraard met je case meegekeken en we zien dat wij de bestelling goed van je hebben ontvangen en wij deze juist (met het juiste huisnummer en bus nummer) hebben doorgezet aan de vervoersdienst (PostNL), het is dan ook niet bij ons fout gegaan, maar bij PostNL. Dit is dan ook hoe vervelend het uiteraard ook is, niet onze fout en is deze fout begaan bij PostNL zelf en helaas buiten onze macht.
Jammer dat het is fout gegaan natuurlijk en we hebben met je meegekeken naar hoe dit het beste opgelost kon worden en PostNL gaf ons aan dat je dit zelf kon doen doormiddel van contact met hen opnemen zodat het wellicht aangepast kon worden en of naar een afhaalpunt gebracht kon worden.
We zien inderdaad ook dat je een 2e bestelling hebt geplaatst omdat het niet zeker was of de andere bestelling nog wel naar het juiste adres / huisnummer kon komen en bezorgd zou worden, op aanrader van ons. Uiteindelijk fijn dat de originele order aangepast kon worden en deze zoals het ernaar uitzag bij je bezorgd zou worden.
Het is bij ons helaas niet mogelijk om geplaatste bestellingen te wijzigen of te annuleren, wij werken namelijk samen met een externe logistieke verzendpartner en alles word dan direct doorgezet aan hen en zij gaan hiermee ook direct aan de slag om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden, dit staat ook op onze website vermeld; https://www.eddy-s.nl/service/verzenden/
Nogmaals erg jammer dat je het zo ervaart en mochten er nog vragen zijn horen we die uiteraard graag per mail !