Het was voor mijn zus en mij een onvergetelijk weekend naar Londen. Zeker ook omdat we er met de boot naar toe gingen en met de trein terug. Dus allebei mee gemaakt. Ik heb dit weekend voor mijn zus haar verjaardag gegeven omdat ze herstellende is van van borstkanker en het heel goed gaat. Gelukkig was het prima weer, niet te warm en niet te koud zodat we alles goed konden ondernemen. Om in 1 dag in Londen zoveel mogelijk te zien hebben we gekozen voor de morgen rondrit en de avondrit. S`middags hebben we zelf rond gelopen en in de Londen Eye gezeten wat een prachtig uitzicht was over Londen. Z`on 3 daagse is best vermoeiend maar het is de moeite waard en we hebben heerlijk genoten. Op de laatste dag hebben we nog met het diner mee gedaan en daar werden we opgehaald door mijn zwager om weer naar huis te gaan.
Welke reis heeft u gemaakt?
De buschauffeur kon heel goed alles vertellen wat we onderweg te zien kregen. En met humor tussendoor, wat wij leuk vonden en zeker ook voor de sfeer in de bus. De hotelkamer was ook heel goed en mooi. Ook leuk dat je onderweg bij de stops even in de shops kan kijken en eventueel wat kopen.