Gisteren teruggekomen van een prachtige 5-daagse stedentrip naar Praag! Het hotel was voor die paar dagen prima: de kamers waren schoon, het ontbijt voldoende, de warme maaltijden die we in het hotel gebruikt hebben ook en het weer zat erg mee! Mede dankzij Robert, onze chauffeur en de gidsen die ons begeleid hebben is het verblijf in Praag onvergetelijk geworden! Groot minpunt was wel de heel krappe touristclass-bus met plek voor 67 personen die werkelijk tot de laatste plaats vol zat. De ruimte tussen de stoelen was te krap voor zo'n lange rit( de reis duurde met de stops meegerekend ruim 11 uur) en dat had mede tot gevolg dat een van de passagiers die een voor Nederlandse begrippen een niet abnormale lengte had zich in het ziekenhuis moest laten behandelen voor klachten als gevolg van de krappe ruimte en op voorschrift van de arts niet meer met de bus terug mocht reizen naar Nederland! Heel jammer dat Effe Weg voor deze reis ervoor heeft gekozen om de deelnemers te vervoeren in een bus die normaal gesproken de schoolreisjes in Nederland zou verzorgen! Echt een grote misser! Voor mij is het in ieder geval de laatste keer geweest dat ik een langere reis in afstand voor een korte periode (4-5 dagen) met Effe Weg ga maken!