Reis Trentino Dolomieten 8 dagen in Hotel Chalet Foss. Vertrek 17 juni- 24 juni 2016
Overnachting heen en terug reis, perfecte Hotels. Met name Thaler Hotel in Hinterthiersee en terug bij Hotel Heckl in Kinding. Met name Hotel Heckl SUPER pracht hotel en een TOP aardige WIRT.
Hotel Foss, prima, maar zeer afgelegen, je kunt geen kant uit, niet wandelen of iets anders ondernemen. Ligt tegen de berg opgeplakt. Dorpje Vermiglio is werkelijk NIETS. Apotheek, bar en supermarktje meer niet.
Dag excursie's mooi maar over en overvol je komt meestal pas om 18.00 uur of later weer in Hotel, geen eens tijd om om te kleden of te douchen, om daarna weer direct naar het diner te moeten..
Diner is goed, geen keuze menu's wel salade buffet. Ontbijt ook goed, maar geen eieren er bij
Hotelkamer van ons behoorlijk koud. Verwarming werd bij ons niet aan gedaan, op andere kamers soms weer wel.
Verschil van temperatuur was aanzienlijk, omdat Hotel zo hoog ligt, en je eerst zo'n 30 km naar beneden moet rijden voordat je weer in de warmte terecht kwam van bv Merano, Gardameer enz.
Alles bij elkaar genomen kan ik deze reis niet aanbevelen, voor het volgepropte programma voor 8 dagen. Je komt gewoon doodmoe thuis. Deze reis moet minstens voor 10 dagen zijn met heen en terug reis overnachting, en op de standplaats 8 dagen rustige excursies te maken, niet te vroeg daarvoor te moeten vertrekken en s'middags lekker vroeg in de middag terug in je hotel bent. Zodat je nog tijd voor jezelf hebt. Nogmaals rondom Hotel geen enkele mogelijkheid voor te wandelen of wat dan ook. Je bent zuiver op Hotel aangewezen. Enige mogelijkheid er is een heerlijk zwembad aanwezig.
Kan deze reis beslist niet aan bevelen.
Met vriendelijke groeten,
A. Dogterom
Welke reis heeft u gemaakt?
Ja sterke negatieve punten
Nogmaals overvol dagexcursie programma's. Zeer vroeg weg en veel te laat thuis.l
Hotel Foss in Vermiglio veel te afgelegen je kunt geen kant uit, niet eens wandelen.
Positief Hotel Foss op zich goed. En overnachtingshotels zeer goed.
Over algemeen, kan ik deze reis niet aanbevelen.