Sjaak

Mooie reis echter met ongeschikte chauffeur. Hij kon wel goed rijden, doch was nauwelijks geinteresseerd in zijn gasten. Hij vertelde bijna niets over de diverse plaatsen die bezocht werden. Hij zette je af en je kon het zelf uitzoeken.
Soms reed hij heel lang door tijdens de heen/terugreis (ruim 3 uur) en daarna bijvoorbeeld slechts 3 kwartier waarna we weer pauze hadden. Ook was hij heel passief als er in hotel wat werd georganiseerd.
Het was niet de vaste chauffeur op deze bestemming. Van hem hebben we prima verhalen gehoord (nam mayo mee uit Nederland etc). Vond onze chauffeur maar onzin.

Dit was onze tweede reis met Effeweg. Ook bij de vorige reis hadden we een chauffeur die prima reed, doch ook nauwelijks iets vertelde (hooguit de route die hij reed) en nauwelijks iets extra deed (een echte pendelchauffeur). We zijn al vele malen met Bolderman meegeweest. Was veel beter!

Welke reis heeft u gemaakt?

Mooie reis met leuke uitstapjes. Helaas is het bezoek aan Nice vervallen door een voetbalwedstrijd. Ook een bezoek aan de binnenstad van Genua is vervallen (door protesten). Aan beide kon de chauffeur echter (mogelijk) weinig aan doen.

Score voor Effeweg.nl: 3/5
Zou u in de toekomst weer voor Effeweg.nl kiezen? Nee