Reis Effeweg naar "Bloemenriviera" Côte d'Azur en Liguria. 22 april t/m 29 april 2017
Uit Goes moesten we om 4.15 weg ( in boek staat 4.45). Gelukkig een taxi, maar niet vender dan Roosendaal.
In Roosendaal wachten want we waren daar te vroeg. In Nieuw-Dijk waren we als tweede bus.Had het geen half uur later gekund vraag je je dan af. Na de koffie op weg met Henk. Ons eerste hotel in Lutterbach wat armoedig maar wel een goede maaltijd.
Dan naar Diano Marina. Hotel Iva echt een familiehotel. Goede service, kamer klein,douche zeer klein.
Het ontbijt voldoende, kan beter.Diners echt Italiaans pasta en wat erbij. De reis is op zich goed georganiseerd.
Chauffeur Henk en gids Paola doen hun werk prima. Henk maakt zelfs zijn eigen pasta, erg goed. (Recept gekregen)
Zijn gasten komen niks tekort, had hulp van zijn echtgenote Greetje, koffie, soep zelfs advocaaat met slagroom.
Lunch met een broodje worst, nog nooit meegemaakt. Gelukkig hadden we goed weer een ochtend regen dus dat viel mee.
De tijd in Genua was gering, zonde van zo'n mooie stad. Portofino ging gelukkig door voor ons. Ee uniek stadje zeer de moeite waard. Ook Dolceaqua was de moeite waard met een prachtige film. Hotel op terugreis was oke.
Kortom een prima reis voor deze prijs.
Welke reis heeft u gemaakt?
Goede chauffeur en gids. Veel gezien. Grote kans op goed weer.