Net terug uit Berlijn was echt een geweldige reis!! Wat een mooie stad. We hadden niet gedacht dat het zo indrukwekkend zou zijn. Brigitte onze gids heeft ons de geschiedenis van berlijn laten zien, op dag 2 hadden we 1 rondrit en 1 avondwandeling en de dag erna nog een wandeling door berlijn. Ook door de prachtige monumenten waande je in het vroegere berlijn. De reis was onzettend goed geregeld op dag 2 en 3 kon je met de groep uit eten wat ook heel gezellig was we hadden een hele leuke groep!! De buschauffeur Hennie verdient ook een groot compliment er zijn maar weinig buschauffeurs die je tijdens de reis ook nog allerlei dingen vertellen over de geschiedenis daar nam hij echt de tijd voor. De enige tip die ik heb is dat het verstandig is dat de chauffeur een pin automaat bij zich heeft omdat er nog wat dingen bij geboekt konden worden waar niet iedereen van afwist voor de tijd. Daarom had niet iedereen geld op zak, ook was het niet makkelijk om een pin automaat in berlijn te vinden die heb je midden in het centrum of je moet echt naar een bank toe. Ook lijkt het met voor de chauffeur veiliger. Ik raad iedereen deze reis aan leuke buschauffeur en gids die veel van Berlijn af weten.
Welke reis heeft u gemaakt?
Alles was goed geregeld, voor alles is gezorgd omdat het drukke dagen waren hadden ze geregeld dat je tussen de middag ook steeds aansluitend kon lunchen.