Het was een bijzonder interessante reis in het voormalige Yougosavie, een reis die bij andere reisbureau’s niet te vinden is. Als je ervoor openstaat zie je zoveel meer: geschiedenis, landschappen, nieuwe republieken, rijkdom en armoede, cultuur van de orthodoxie en van de moslimwereld, politiek, etc
Welke reis heeft u gemaakt?
Wat we niet verwacht hadden waren de prachtigste hotels. De afzonderlijke landen zijn in staat zich snel te ontwikkelen.
Enkele punten moeten me wel van het hart: veel mensen hadden een gigantisch gewicht aan bagage met zich mee en de chauffeur moet dat maar iedere dag in- en uitladen. Belachelijk zwaar waren sommige koffers.
De twee excursieprogramma’s: hetgeen waarop we tevoren konden inschrijven en het ter plaatse aangeboden excursiepakket, wekte veel verwarring in betaling en uitvoering.
Er was tevoren geen informatie gegeven over de verschillende muntsoorten. Overal konden we wel met euro’s betalen, behalve in Servië en ook niet bij officiële instanties zoals hotels e.d.
Maar alle lof over de chauffeur Erwin, die uitstekend gereden heeft, maar ook nog alles moest regelen onderweg: gidsen, hotels, stopplaatsen, etc.
De prijs-kwaliteit-verhouding was optimaal: een tien met een griffel voor Uw organisatie.