G.C. Peters van Neijenhof

Prima bus en bekwame, rustige chauffeur. Te veel deelnemers ( 52 ) , tijdsverlies bij in- en uitstappen,
helft van de groep kan de gids bij excursies te voet niet verstaan. Matige hotels onderweg met karig ontbijt en diner, redelijk hotel in Andorra met matig eten, wel veel lawaai ( 's-nachts ) van toiletten
van buren, 4-sterren Aquamarina is de grote tegenvaller, in kort: Ligging prima, eten in buffetvorm
quantitatief goed , qualitatief matig, eigen kamer groot met 2 aparte grote bedden en balkon, airco met zwembadzicht, airco te zwak , kamer erg gehorig, bedienend personeel zeer vriendelijk en
behulpzaam, faciliteiten hotel goed echter geen gelegenheid hiet gebruik van te maken maar nu de grote ergernis! Dit hotel zit vol met Russische toeristen, jeugdgroepen, kinderrijke families ( gedurende het Pinksterweekeinde veel Spaanse) die allen voor het nodige lawaai en overlast zorgen. Overdag schreeuwende en gillende kinderen, midden in de nacht schreeuwende, gillende
dronken jongenlui in de gangen, derhalve 4 nachten slecht geslapen. Jammer dat de grootschaligheid van dit hotel de sfeer voor de oudere vakantieganger verpest. Conclusie:
Wij begrijpen dat voor de prijs die wij hebben betaald een bus vol moet zijn en dat hotels en eten
evenredig zijn aan de lage reissom, in dat opzicht is de prijs-kwaliteitsverhouding ok. Hier is zeker een markt voor gezien de volle bussen van Effeweg. Voor ons zijn dit echter niet de vakanties die wij zoeken. Derhalve verzoeken wij u ons uit uw bestand te schrappen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Bus en chauffeur uitstekend

Score voor Effeweg.nl: 2/5