meijer

Bij aankomst bij het verzamelpunt kregen we een kopje koffie, prima geregeld.
Maar het uitladen en inladen van de koffers ging heel erg chaotiesch!!! er werd niets gezegd over hoe laat je bij de bus moest zijn om je koffer te pakken om vervolgens met die koffer te wachten om weer in te checken (in de stromende regen)
Zou dat niet anders geregeld kunnen worden!!!
De busreis naar essen was prima
Het hotel eenvoudig maar goed
S'morgens om 11uur gingen we pas met de bus weer naar dusseldorf (dat was de afgesproken tijd) wat iedereen erg laat vond je wilt tenslotte genoeg tijd hebben om in de stad door te brengen
Vervolgens hoorde we dat we buiten de stad bij het stadion werden afgezet en dat we met de metro naar de stad moesten
De bus was met 35min in dusseldorff en heeft er vervolgens 3 kwartier over gedaan om bij het stadion te komen hij is er 2 keer langs gereden maar niet het terein opgereden de chauffeur heeft ook niets verteld waarom.
Bij aankomt ook niets vermeld, we hebben kaarjes gekregen voor de metro met de melding dat we kwart over 5 weer bij de bus moesten zijn. We waren om ong 1 uur in de stad en hadden dus maar 3,5uur in de stad, je wilt ook op tijd bij de bus zijn!!!
Dit vind ik een zeer kwalijke zaak : Waarom zo laat weg, waarom rondjes rijden en niet het parkeer terein op gaan!!(daar stonden al meerdere bussen)
Ik ben daarom ERG teleur gesteld dat we snel snel dusseldorf moesten bezoeken we hebben dan ook niet alles kunnen zien.
In de brochure wordt er gezegd na het ontbijt vertrekken (bij een vorige reis was dit 9uur wat toch een redelijke tijd is) dan heb je meer tijd om de markten te bezoeken wat toch de bedoeling is van deze reis!
Er staat niets over dit alles in de brochure!!!!!

Welke reis heeft u gemaakt?

Hotel in essen bij het centrum
Ontbijt in hotel

Score voor Effeweg.nl: 3/5