A. Robbertsen

De reis bestemmingen waren goed, maar het hotel was oud en hard aan een renovatie toe. Bij binnenkomst van het hotel hoorde wij dat de lift maar één persoon tegelijk vervoerde of alleen je bagage. Dit hield in dat de zestig medereizigers zich bijna allemaal per trap naar de kamers moesten begeven. De trapbekleding was zeer vuil en versleten, aangekomen op de kamer ontdekte wij al snel dat er zeer weinig stopcontacten waren. De lampjes bij het bed waren aan gesloten op het enige stopcontact in het woongedeelte. de lampjes waren onderling verbonden met een verlengsnoer en de conctactdoos daarvan lag midden onder het bed. Mijn vrouw heeft een ICD die verbonden moet worden met haar ziekenhuis en dat apparaat moet aangesloten zijn aan een elektrische bron dus in de contactdoos onder het bed want een ander stop contact was niet bij de hand. Voor het opladen van onze telefoons en Ipad was ook geen ander stopcontact aanwezig. In der badkamer bleek wel een stopcontact te zijn en ik heb mijn telefoon daarop aangesloten maar de andere dag was hij niet opgeladen, de elektrische tandenborstel idem dito. Ook ontdekten wij dat het gordijn van de balkondeur te kort was en dat de rolluik niet werkte. Wij hadden daardoor last van licht inval op de kamer en de volle zon overdag erin.
Het eten was over het algemeen redelijk alleen de soep vergelijk ik met de soep die ze in de oorlog kregen, waterig met wat er in en dat was moeilijk te definiëren. Het hotel zou gerund worden door Nederlandse mensen maar het waren allemaal jongenlui uit verschillende landen. Ook staat in het boek dat er een Frans diner zou zijn met een Franse avond ook daar heb ik niets van gezien.
Ik zag nu in de computer dat er nog steeds de reis wordt aangeboden met Hollandse bediening en een Frans diner en avond pas dat toch zo snel mogelijk aan. De rei er na toe en de terug reis zijn te lang daar moet een extra overnachting bijkomen zowel voor de heen als terugreis. Waarom moet er op het eind van de reis betaald worden voor de afscheidsmaaltijd, doe dat verwerken in de totale reissom.De chauffeur Niels en het programma waren gelukkig een positie uitzondering zodat de reis ons toch nog goed is bevallen.

Welke reis heeft u gemaakt?

Meer van Geneve

Score voor Effeweg.nl: 3/5