EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
Wat vind je van de informatie op de website?

Corine Flinterman

Het is fijn als ik na een lange werkdag niet hoef na te denken, omdat het recept en de producten al voor mij uitgezocht zijn. Het is bijna altijd lekker en er wordt goed gevarieerd.

Ik vind het lastig dat het Ekomenu Vegan regelmatig sojaproducten gebruikt. Mijn dochter is allergisch voor soja. Daarom moet ik vaak alsnog producten vervangen. Het kan daarom zijn dat ik het abonnement niet blijf houden. Ik vind het wel heel handig om op deze manier allerlei recepten en producten te leren kennen voor het (biologisch) vegan koken.

Bijna altijd is de bereidingstijd langer dan op het recept staat aangegeven. Soms veel langer. De groente moet namelijk vaak gesneden of geraspt worden.

Reactie EKOMENU:

Beste Corine,
Fijn om te horen dat je onze recepten bijna altijd lekker vindt en dat we goed variëren binnen de recepten.
Bedankt voor de feedback. Vervelend dat jouw dochter allergisch is voor soja. Veganistische producten (bijvoorbeeld vegan burgers) bevatten (helaas) bijna altijd soja, dus hier kunnen we helaas niet veel aan doen. Dat de bereidingstijd vaak wat langer is dan wordt aangegeven, zal ik doorgeven aan het receptenteam.
Mara

Score voor EKOMENU: 3.5/5