EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
Wat vind je van de informatie op de website?

Recepten waren prima en er was veel keuzen voor vega/vegan. Ik vond alleen de bezorging echt slecht. Op het laatste moment tijden veranderen, niet bereikbaar, spullen zomaar bij buren droppen. De tijdvakken zijn ook niet flexibel genoeg. Ik werk overdag en wil daarom savonds bezorgd hebben, maar vanaf 5 uur is te vroeg voor mij.. het is dan een gok ik het wel of niet haal. Een tijdvak tussen 19:00 en 22:00 zou ideaal zijn. Ook het reserveringssysteem op de site is erg verwarrend en onhandig.
Daarnaast vond ik het jammer van een organisatie waar duurzaamheid zo belangrijk lijkt te zijn, er bij de 1 persoonsporties heel veel overblijft en weggegooid moet worden. Ik snap dat bepaalde dingen moeilijk in een persoons porties zijn te verpakken, maar het lijkt vaak meer gemakzucht dan onmogelijkheid. Bv aantal grammen van rijst oid. Er zit Heel er weinig verschil tussen de een en tweepersoons zakken, meestal kan je met de eenpersoonszakken gewoon een tweepersoonsmaaltijd koken. Ik hoopte juist met de eenpersoonszakken minder over te houden/afval te hebben.

Ik kies voor Ekomenu omdat ik

kies voor biologische producten, kies voor gemak

Veel gezonde keuze en veel vega/vegan!

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Ja neem een andere en flexibelere bezorgservice en maak de site intuïtiever, dan kom ik zeker terug.
Verkoop of geen eenpersoonsmenu’s meer, of maak ze ook echt eenpersoons.

Score voor EKOMENU: 2.5/5
Zou je Ekomenu aanbevelen? Nee