Heel goed, is imiddels zijn jullie de 4e box bezorger bij ons dus hier wat ervaring en die we dus niet bij jullie ervaren maar wat bij andere leveranciers opviel.
1e lang geleden( hellofresh toen die net begonnen, 1/2 jaar gebruikt) en recent familiebox en vreshbox (1 leverancier) viel zwaar tegen in geleverde product- (bedorven/ oud) en leveringskwaliteit (veel kapotte producten bij levering) .
Ik kies voor Ekomenu omdat ik
kies voor gemak
De mogelijkheid om het aantal personen te verhogen/verlagen per recept, erg handig met 2 kinderen waar we verwachten dat ze van sommige gerecht meer eten dan van andere.
Levering in de recycle koelbox waardoor wij niet met extra verpakkingsmateriaal zitten opgeschept.
Heb je verbeterpunten of tips voor ons?
1. Had laatst voor het eerst een pauze ingesteld, maar op een of andere manier was het niet helemaal duidelijk om dat ik wel emails kreeg over het moeten doorgeven van de keuze op gepauseerde data.
2. Als je dan op de gerechten/week pagina komt voor gepauzeerde week, misschien aangeven dat deze data is gepauzeerd (aan/uitzetten knop)
3. Weet 123 niet een oplossing hiervoor, maar soms zijn de papieren zakken nat door koelelementen waardoor de zakken scheuren/zwak worden (1x gebeurd Chauffeur melde dit en kon rekening mee houden), dus mogelijk kunnen producten stuk gaan.