EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
Wat vind je van de informatie op de website?

Door steeds wisselende bezorgers is het lastig afspraken te maken. Welke ingang het best genomen kan worden i.v.m. de hond (als men daar bang voor is). De overdracht van de maaltijden; graag in de wasmand zetten zodat ik ze niet over hoef te pakken (Corona).

Ik kies voor Ekomenu omdat ik

kies voor biologische producten, kies voor gemak, het milieu belangrijk vind

Veel verschillende ingrediënten in één maaltijd. Ook voldoende. Behalve kool blijft er nooit iets over.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Een persoonlijke bezorg(koel)box zou fijn zijn.
De zakken met de maaltijden zijn soms sterk onderkoeld wat de versproducten niet ten goede komt. Ook zijn de zakken soms zo nat dar ze scheuren bij het oppakken.

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback! Fijn te lezen dat je op zich wel tevreden bent maar goed dat je aangeeft dat de bezorging beter kan. We werken namelijk druk aan een verbetertraject met onze bezorgpartners en het gaat ook al echt een stuk beter dan bijvoorbeeld een half jaar geleden. Maar niet gekoelde zakken of niet corona-proof bezorgen kan natuurlijk echt niet, dus zodra dat gebeurt, is het fijn als je ons dat meteen meldt zodat we direct actie kunnen ondernemen. Daar staan wij namelijk niet achter. Dus dank voor je feedback!

Score voor EKOMENU: 3/5
Zou je Ekomenu aanbevelen? Ja