EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
Wat vind je van de informatie op de website?

De kwaliteit vd groenten is verslechterd. Porties zijn geregrld te klein voor 4 personen.
Verlepte producten, oud fruit, een rotte subsrgine… is biologisch hoeft niet puntgaaf te zijn maar voor rotte of niet verse producten is t te duur. Daarom de box weer opgezegd. Erg jammer was in het begin erg blij. Dacht n goede vervanfer gevonden te hebben na 5 jaar Hello Fresh

Ik kies voor Ekomenu omdat ik

kies voor biologische producten, de recepten lekker vind, het milieu belangrijk vind

Veel gezondere recepten dan bij andere boxen.
Veel groenten en vegan variaties.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Reactie EKOMENU:

Hoi, dank voor je feedback. Wat ontzettend jammer dat je hierom je abonnement weer hebt opgezegd! Verlepte producten is natuurlijk echt niet de bedoeling en we gaan voor biologisch en kraakvers. In onze inbox kan ik helaas geen berichten van je hierover vinden, klopt dat? We monitoren strak hoe vaak het voorkomt dat iemand per abuis niet verse producten ontvangt. Het komt heel weinig voor maar het is natuurlijk heel vervelend als dit om je eigen box gaat. Mocht je het nog eens willen proberen, bied ik je graag een leuke korting aan. Stuur ons hiervoor een mailtje en dan ontvang je een persoonlijke code.

Score voor EKOMENU: 2/5
Zou je Ekomenu aanbevelen? Nee