EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
Wat vind je van de informatie op de website?

Ideaal voor mijn levensstijl. Door de gezonde en afwisselende gerechten (vegetarisch) merk ik dat ik meer geniet van mijn eten, en daarbij ook een betere gelijkmatige energiebeleid ervaar. Ook fijn dat ik niet te veel eten meer koop en daarna moet weggooien. Ook het minder de supermarkt hoeven te bezoeken zorgt voor minder impulsaankopen van ongezonde dingen.
Voorheen vond ik koken een noodzakelijk kwaad. Nu kijk ik er naar uit en ervaar ik het als ontspanmomentje met als bonus een heerlijk, en vaak verrassend, gerecht op tafel.

Ik kies voor Ekomenu omdat ik

kies voor biologische producten, kies voor gemak, kies voor een bepaalde leefstijl, de recepten lekker vind, het milieu belangrijk vind

Afwisselende gerechten, grote porties, vriendelijke bezorgers, goede bezorginformatie (met volgen aankomst bezorger).

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Zakken zijn vaak vochtig/nat door gebruik koelelementen in vervoersboxen (of wellicht nog een andere reden die ik niet weet), waardoor sommige ingrediënten vochtig de in de zak in de koelkast belanden en aangetast raken.

Score voor EKOMENU: 4/5
Zou je Ekomenu aanbevelen? Ja