Recepten zijn lekker maar de levering is niet goed. Ik heb ook dit keer weer kapotte producten gekregen, en dat was niet de eerste keer. Ook doen de bezorgers vaak moeilijk over aan de deur brengen van de boodschappen omdat de entree in mijn flatgebouw groot is. En ze brengen de zakken altijd in hun handen, niet in de box waarin ze dat horen te doen. Misschien is dat de reden waarom ik alweer 4 gebroken eieren heb gehad die in de rest van de producten zijn gelopen. Versheid van de producten kan ook beter, de houdbaarheidsdatum is vaak net aan en vorige week was een citroen van jullie zelfs beschimmeld geraakt!
Ik kies voor Ekomenu omdat ik
kies voor gemak, de recepten lekker vind
Recepten
Heb je verbeterpunten of tips voor ons?
Levering, zie opmerking boven. Klantenservice kan ook beter: jullie zijn heel vriendelijk en behulpzaam, maar nauwelijks bereikbaar. En tot slot de houdbaarheidsdatum van de producten: ik krijg mijn bestellingen op zondag en heb het idee dat ze al vanaf donderdag ingepakt zijn en daarom onvoldoende vers. Afgelopen week was de citroen bij een van de maaltijden al beschimmeld geraakt!