EKOMENU

Wat vind je van de recepten?
Wat vind je van de productkwaliteit?
Wat vind je van je contact met de klantenservice?
Wat vind je van de informatie op de website?

Wisselend. Recepten meestal ok. Mag voor ons wel wat avontuurlijker met meer verse kruiden zoals vroeger bij Willem en Drees.

Ik kies voor Ekomenu omdat ik

kies voor biologische producten, kies voor gemak, kies voor een bepaalde leefstijl, de recepten lekker vind, het milieu belangrijk vind

Biologisch met recepten.

Heb je verbeterpunten of tips voor ons?

Vrijwel iedere week ontbreekt wel een ingrediënt. Meestal kleine dingen zoals de knoflook of de kruiden. Soms grotere ingrediënten. Dan improviseren we met wat we in huis hebben. We zouden dit beter moeten melden - dat doen we zelden. Laatst doorgegeven dat hoofdingrediënt spinazie ontbrak waardoor het recept niet gemaakt kon worden. Dat ontdekken we als we het willen maken. Dan krijgen we achteraf €1,25 per persoon terug. Staat voor ons gevoel niet in verhouding. Vorige week bij wijze van uitzondering vlees genomen: kip. Bij ons van maandagavond tot vrijdag in de koeling. Vrijdag was laatste houdbaarheidsdag. Desondanks bleek de kip bedorven. Nog niet gemeld.
Verder valt ons op dat producten soms van erg ver komen. Dat vinden we jammer. Liever producten van dichterbij.
Vroeger toen het nog Willem en Drees was waren de recepten avontuurlijker en meer met verse kruiden - dat missen we nu wel eens.
Dat je bovenop de toch niet echt goedkope prijs voor sommige menu’s moet bijbetalen vinden we slecht.

Score voor EKOMENU: 3.5/5
Zou je Ekomenu aanbevelen? Ja