Zeer handig, zeer leuk dat jullie ondanks vele concessies toch de klanten willen vooruit helpen. Ik heb mijn voertuig bij bmw daeninck gekocht, ook een concessie houder, om geen gezever meer te hebben met pruts garages. Al van bij de aankoop voelde ik me opgelicht, toen ik nu heel recent een ongeval had konden ze me niet meer laten komen, de agenda zat vol, dan verlof tot 19augustus, en de eerste week weer volzet. Dus pas september terug de baan op kunnen, was voor mij persoonlijk: geen klantenservice. 2 maand auto huren ook niet aangezien ik al kosten had aan de wagen. Toen ik vroeg, om mij te helpen aan onderdelen, zodat ik het werk zelf kon doen, dan moesten zij de wagen herspuiten, en alles was in orde, door de onderdelen
Had ik mijn wagen vroeger terug, en iets goedkoper in
Werkuren. Ik begrijp dat bmw opgeleide mensen zijn die weten wat ze doen, maar een klant 2 keer in het zak zetten op 2 jaar is voldoende. Ik heb hier ook bewijzen van hoor, ze zijn me
Tegemoet moeten komen, heb wel een
Jaar lastig moeten doen, als je offerte geeft, is dat wat je geeft aan de klant, als die bepaalde zaken dan niet meer terug te vinden zijn op de wagen, en je hebt zwart op wit de offerte waar je een voorschot op betaald hebt, dan geeft de klant zijn akkoord, mij zetten ze in het zak, proberen een jaar lang hun neus op te trekken, tot ik met een
Grote klant achter me een grote mond begin open te trekken. 12uur later lag alles klaar en
Ging alles gemonteerd worden bij men eerst volgende onderhoud dus ja dan zie je wel met wie je te maken hebt. Na mijn garantie ging ik daar zowiezo weg gaan. Maar ik had een ongeval gehad wilde dit snel maar toch wat goedkoper in orde krijgen. Ik had door dat dit nie met tweedehands stukken kon. Geen probleem, maar mij dan aan de telefoon beledigen, dan heb serieus op mij genomen. Door jullie service kan ik bewijzen tegenover die mensen, dat ik het werk bijna even goed doe of jullie, maar zonder kennis.
Ik vind niet dat zij het recht te hebben om
Te oordelen over iemand. Ik wil gewoon zeggen
Dat ik dankbaar ben dat er toch mensen bestaan die geen oordeel vellen, die elke klant behandelen als een klant, eender wie, ik ben alsook geholpen door de webshop van ekriss, wat mijn garage niet wilde te doen, omdat zij de carrosier zijn en niet ik, zij zijn geen ocmw en nog vele van die zaken die me totaal niet gepast leken. Ik wilde gewoon mijn wagen terug zo snel als mogelijk. Dan mij nog uitlachen omdat ik nog 2 maand zou moeten wachten, dan heb ik iets te bewijzen. De auto is voor 99% klaar, dient alleen nog herspoten te worden. Dus dank jullie team ekriss, doe zo verder, het zijn de kleine details die mensen gelukkig maken en vooruithelpen
In het leven. Jullie service is fenomaal. En zeer tevreden over elk contact zelf met jullie koerier van bmw zelf (motorkap) besteld. Alltijd bereidt om te helpen bij de kleinste vragen. Jullie zijn een voorbeeld van hoe een garage hoor om te gaan met klanten. Dank u. Vanwege mijn gezin en mij.
Het duurt soms lang eer je een bericht krijgt over verzending. De periode zou op voorhand vermeld kunnen worden tegen die datum
Krijg je de onderdelen geleverd.
Reactie Ekris BMW en MINI shop:
Beste klant,
dank voor uw zeer positieve en uitvoerige beoordeling. Wij zijn blij met uw enthousiasme over onze diensten en proberen altijd met onze klanten mee te denken, zoals u gelukkig ook heeft ervaren.
Alvast een prettig weekend,
David van Team Ekris