21 -5- 2017 heb ik bij trend 24 een paviljoen 3x4 meter gekocht ,het bedrijf is alleen maar per mail te bereiken,er staat wel een foto van de helpdesk op de site met een telefoon nummer maar als je dit belt krijg je een bandje en word je gevraagd een mail te sturen om dat zij je op dit moment niet telefonisch te woord kunnen staan ,ik heb dit 4 dagen geprobeerd maar steeds hetzelfde, volgens mij is er helemaal geen helpdesk er word beloofd dat je binnen 3 uur een antwoord krijgt bij mij heeft dit ruim 8uur geduurd tevens was het pakket ernstig beschadigt en heb hier melding van gemaakt met bij gevoegde fotos . 2 dagen later kreeg ik al antwoord (het was toch binnen 3 uur?) een zakelijk antwoord..... kunnen wij niets aan doen.ik vind het beschamend dat je niet persoonlijk met iemand kunt spreken. een slechte manier van zaken doen en zeker niet klant vriendelijk.dit was voor mij de eerste keer dat ik bij trend24 iets heb gekocht,en dit is tevens de laatste keer ,op deze wijze wens ik niet als klant te worden behandeld erg triest. ps het paviljoen staat als 3x4 meter op de site maar dit is wel de buitenwerkse maat en niet de maat in de tent.
met de beste wil ,ik zou het niet weten, wat mij betreft geen enkele.