m

Komen afspraken niet na! En dan ook nog eens onprofessioneel aan te telefoon met allemaal k*t smoesjes. Waardeloze firma.

Reactie Electro World Witte Hal Venlo:

Beste mevrouw van Doren. Op de dag van de eerste afspraak hebben we u telefonisch proberen te bereiken. Helaas zonder succes. Hierop is onze monteur verder gegaan met zijn route. Helaas heeft u de monteur niet teruggebeld.
Toen u uiteindelijk onze winkel contacteerde, was de monteur niet meer in de gelegenheid om langs te komen. We hebben toen een nieuwe afspraak gemaakt. Uit klantvriendelijkheid heb ik deze afspraak nog voor de volgende dag ingepland.
Uw eerdere suggestie om meerdere malen te bellen voor aankomst hebben we ter harte genomen. Maar liefst 9 keer heeft de monteur u gebeld. Helaas wederom zonder succes. Ook uw tweede suggestie om zelfs zonder contact alsnog te bezoeken heeft de monteur ter harte genomen. De afspraak was tussen 9-11 uur, helaas bleek u niet thuis om 9:15 uur. Vandaar het niet-thuis kaartje in uw brievenbus.
We gaan onderzoeken of we voor sommige klanten een hele dag kunnen reserveren om zodoende op te komen draven wanneer het hen uitkomt.

Score voor Electro World Witte Hal Venlo: 0.5/5
Zou je ons aanbevelen bij vrienden en/of familie? Nee