Ervaring met elektramat zijn redelijk goed maar, als de koper(opdrachtgever) en leverancier(Elektramat) beide een fout maken in een bestelling is de koper de "sigaar" en niet Elektramat. Dus check dubbel check de orderbevestiging.
Snelle levering en prima website.
Reactie Elektramat NL:
Beste Geert,
Dank je wel voor je uitgebreide toelichting en je eerlijke feedback.
We begrijpen dat je bij het plaatsen van een bestelling op ons rekent om kwalitatieve en veilige producten te leveren die voldoen aan de voorschriften.
De toevoeging van een hoofdschakelaar in de groepenkast is een bewuste keuze van onze kant om aan de geldende veiligheidsnormen te voldoen. Dit is iets wat we standaard hanteren om ervoor te zorgen dat onze klanten geen risico lopen bij de installatie.
We begrijpen echter ook dat je erop vertrouwde dat alles naar wens zou zijn zonder zelf alle details in de orderbevestiging te controleren. Het is zeker niet onze bedoeling om je extra werk of frustratie te bezorgen, en we betreuren het dat dit een vervelende ervaring is geweest.
We nemen je feedback serieus en zullen kijken of we onze communicatie rondom orders nog duidelijker kunnen maken. Op die manier kunnen we misverstanden zoals deze in de toekomst hopelijk voorkomen.
Als we je verder ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten.
Margret van Elektramat.