Ooit voor mijn bedrijf een MKB contract aangegaan bij Eneco. Volgens Eneco kon voor het woonadres ook zo'n zelfde contract worden aangegaan. Dat zou voordelig zijn. Het voordeel is me in de loop der jaren echter nooit duidelijk geworden want de tarieven zijn hetzelfde, en de bescherming is voor particulieren beter geregeld dan voor een zakelijk contract. Afgelopen december liep het contract af, en toen waren er alleen nog variabele contracten. Deze week kwam er een plan van de regering over plafond prijzen tot een bepaald gebruik. Mijn vraag was of dat dit ook voor een MKB contract geld die destijds werd aanbevolen voor privé gebruik. Na in 2 uur tijd 2 medewerkers te hebben gesproken die beiden binnen 2 minuten aangaven dat ze het aan een collega moesten vragen, me opnieuw in de wacht zetten, en vervolgens niet meer terug komen aan de telefoon, de hoorn er maar opgegooid. Uiteindelijk een mail gestuurd met de vraag, in de hoop op antwoord. Antwoord: we hopen uw mail binnen 21 dagen te beantwoorden. Tot zover de service van Eneco